ETKİNLİKLER

LODER'A AİT TÜM ETKİNLİKLERİ İNCELEYİN

3.Bowling Turnuvası

Lojistik Derneği, (LODER) 4PL Danışmanlık ve Lojistikcilerinsesi.biz haber sitesinin ortaklaşa düzenlediği 09.02.2017 tarihinde Lojistik Sektörü çalışanlarının katıldığı “Bowling Turnuvası” düzenlendi.

DETAYLAR 09 February 2017 18:00

Mecidiyeköy Profilo Avm Time Out Bowling Salonu

Etkinliğe Katıl

Adınız soyadınız ve e-posta adresinizi yazarak etkinliğe katılım sağlayabilirsiniz.

Diğer ayrıntılar ve eski yıllara ait bilgilere , www.lojistiktebilisim.com adresinden ulaşılabilir.

Turnuva, Mecidiyeköy Profilo Avm Time Out Bowling salonunda yapıldı.

13 takımın yarıştığı, 65 Lojistik çalışanımızın yarıştığı, seyirci ile birlikte 100’e yakın lojistik çalışanımızın katıldığı güzel bir yarışma gerçekleşti.

Birinciliği WE KİNGS takım adıyla katılan Schenker Arkas, İkinciliği ONE TEAM takım adıyla katılan Ekol Lojistik, Üçüncülüğü Efendi Bowling takım adıyla katılan 4PL Danışmanlık firmaları törenle madalyalarını aldılar.

WE KİNGS takım adıyla katılan Schenker Arkas firmasına, ayrıca birinciliği nedeniyle Kupa’da takdim edilmiştir.

Bireysel’de en çok sayı atan ONE TEAM takım adıyla katılan Ekol Lojistik firmasından Sn. Sinan AÇIKGÖZ birinci oldu, İkinci sıralamada Efendi Bowling takım adıyla katılan 4PL Danışmanlık firmasından Sn. Serkan YAZGAN, Üçüncülük sıralama da ONE TEAM takım adıyla katılan Ekol Lojistik firmasından Sn. Alper GÜRLER almışlardır.

Heyecanlı ve coşkulu geçen Bowling turnuvasına katılan Lojistik çalışanlarına ve firma yetkililerine bu vesile ile tekrar teşekkür ederiz.